Det blev för snyggt!

Blev så galet nöjd med brallorna jag visade i förra inlägget, så nöjd att jag övervägde att behålla dem till min 4-åring! 
Igår sydde jag tröjan, och insåg att jag kan inte ge bort kläderna! De blev för snygga! Hahaha!
Men jag svängde ihop en bil-tröja till kusinen, och så får han ett par svarta velour-brallor ist :)




Jag har använt egna mönster på alla plaggen. Den turkosa velouren kommer från mjukatyger.se, muddväven från stoff och stil (tror jag), de övriga tygerna är köpta på tygladan :)

Muddbyxor med fickor!

Sydde ett par muddbyxor med fickor till barnens kusin, han ska få dem och en matchande (ej sydd än) tröja i julklapp!
Gillar färgkombon starkt :) Måste sy ett par likadana till dottern :D


Mönster: eget i 110/116, första gången jag gör en "utanpå-ficka". Kommer absolut göra det igen, härligt med olika tyger o färger!
Den turkosa velouren kommer från mjukatyger.se och muddväven är köpt på Stoff och stil.

Ugglor

 
Fick en beställning på tröja och matchande hårband i det fina uggle-tyget!
Blev verkligen himskans nöjd! Framförallt eftersom mönstret är alldeles nyritat :)
 
 

 
Mönstret på tröjan är mitt egna i stl 74/80, hårbandet har jag inget mönster på utan utgick från huvudomfånget och gjorde det lite lagom högt. Rosetten har jag själv gjort och sytt på för hand.
Tyget är köpt på tygladan, muddväven kommer från stoff och stil. De bruna knapparna/ringarna har jag köpt från LE.knappar på Facebook.
 

Dödskallar

Sydde en body till lill-tjejen igår. Blev nog lite stor, men hellre det än för liten :)
Ikväll ska jag sy ett par beställningar och en födelsedagspresent :) 
 
 
Mönstret är ur "Heilt spesiell og jubel", men föredrar nog mitt egna.. Detta var alldeles för stort i storlek tycker jag. 
Tygerna kommer från Tygladan, muddväven från Stoff och Stil. De tuffa döskalle-knapparna har jag köpt på LE.knappar på Facebook.

Hejdå Mini

Jag har under en tid tänkt ändra namn från Mini till något annat. Jag har klurat och funderat men inte kunnat komma på något som känns bra. Så jag bad om hjälp i en Facebook-grupp jag är med i. Fick då förslaget Idella, eftersom det är en sammanslagning av mina döttrars namn. Men jag ville ha med bonussonen också, hans namn börjar på H.
Så, då fick det bli Idellah! Och jag är sååå nöjd! Har "smakat" på det ett par veckor och känner mig nu helt säker på att jag kommer gilla det länge! :)

Därför har jag nu gjort en ny Facebook-sida som går under namnet "Idellah Design - Mini" för tillfället. Jag har fortfarande kvar mängder av Mini-lappar eftersom det inte är så länge sen jag beställde, så "Mini" får stå med där tills jag använt dem.

Jag har bett Paula som gjorde min logga att ändra namnet även där, så den nya dyker snart upp som header här :)

Det här känns bra! Idellah är mer originellt än Mini, så det här blir bra :)


RSS 2.0