En till monstermössa!

Här är storebrorsans monstermössa! Han ville ha en enfärgad med stora ögon i fram :)
 
 
 

Tyget kommer från stoff och stil, vinylen som ögonen är gjorda av har jag köpt från gladagrodan.se
Mössan är fodrad med fleece från stoff och stil.
 

Monstermössa!

Sent, sent igår kväll efter att jag städat i ordning i min syhörna så fick jag en idé! Precis som jag brukar få sent sent på kvällen ;)
Så jag satte mig och ritade mönster, skar ut delar och sydde en sån här till 4-åringen! Gissa om hon blev nöjd! Den åkte på direkt och sen satt den där, haha! Blivande 10-åringen vill ha en han också, så får rita ett större mönster ikväll och sy en till honom med :)
 
 
Det härliga monstertyget har jag köpt på tygladan, taggarna är gjorda av svart trikå som även den kommer från tygladan. Mössan är fodrad med mjuk o go polarfleece från stoff och stil :)
 
 
 

Oversize-tröja & kjol

Ritade ett nytt mönster på oversize-tröja till en tjej i stl 158 häromdan. Svårt när man inte har nåt alls att utgå ifrån, men tror att den passar bra :) Det var därför jag gjorde just en oversizemodell, då behöver den inte vara perfekt i storlek ;)
En liten mudd i samma tyg nertill, för att den ska sitta lite tajtare över rumpan. Jag gillar modellen, får nog ta och ordna ett mönster i min storlek också! :D 
 

Tyget kommer från tygladan. Inga muddar på den här modellen, har bara fållat i halsen och vid axlarna.
 
Sydde en jeanskjol också, den här i stl 134/140. Rätt så enkel modell som piffas upp med en vit spets nertill, riktigt nöjd är jag! 
 


 
Men jag tror min kära overlock-maskin behöver lite extra omvårdnad, så den åker snart in på service! Den har jobbat hårt ända sen jag köpte den i somras :)
RSS 2.0